Sík takaróprofilok

Sík takaróprofilokNyílászáróbeépítésen a sor, de nem tudja mit kezdjen a szerkezet körül látszódó hibákkal, hézaggal? A megoldás nem más, mint a takaróprofil. Ezen egyszerű, de annál fontosabb termékek célja, hogy a beépítés során keletkező esztétikai hibákat, szerelőréseket elfedjék, így biztosítva a hatásoknak ellenálló, de a szemnek is tetsző végeredményt.

Termékleírás:
A nyílászárók beépítésénél mindig sor kerül egy purhab réteg elhelyezésére, mely elengedhetetlen a szerkezetek megfelelő kivitelezéséhez. Ezen rések eltüntetésére, elfedésére több megoldás is létezik. Az egyik ilyen a nálunk is kapható, kiváló német minőséget képviselő sík takaróprofil. Ezen termékeket a célnak megfelelő szélességben, hosszúságban kell felhelyezni a nyílászárók szélére. A termékünk legfontosabb jellemzője, és egyben legnagyobb erősége a már említett német minőség mellett a rajta található speciális, diffúziós, öntapadós ragasztócsík. Ezen megoldásnak köszönhetően nincs szükség külön ragasztóra a felhelyezéshez, mivel szinte biztos, hogy amit egyszer így megfelelően odaragasztanak, nem fog többet leválni az őt érő természeti hatások nyomására sem. Ennek magyarázata a diffúziós képesség, ami nem mást jelent, mint hogy a ragasztó és a ragasztott felület közötti határ elmosódik, és egy egységes részé alakul. Fontos tudnivaló még, hogy cégünk raktárában megtalálhatóak a sima kivitel mellett még a törhető és a gumicsíkos változatok is.

Felhasználási terület:

Az általunk forgalmazott sík takaróprofilokat egyaránt ajánljuk
  • lakóingatlanok
  • irodaházak
  • ipari célt szolgáló ingatlanok nyílászáróihoz való felhasználására.

Legfontosabb jellemzők:

  • német minőség
  • öntapadós ragasztócsíkkal ellátva
  • UV-stabil
  • PVC
  • diffúziós képesség
  • törhető és gumicsíkkal ellátott verzió is elérhető
  • 6m-es szálak

Méret leírás:

Cégünk saját raktárában nagy mennyiségű, széles méret skálával, 20 mm-től egészen a 100mm-ig, rendelkező takaróprofil készlet áll vevőink rendelkezésre.

Szín leírás:

Raktárunkban a fehér (RAL9016) mellett készleten megtalálhatóak még az antracit (RAL7016), aranytölgy (RAL8003), dió (RAL8019) és mahagóni (RAL8016) színekben is, valamint a Renolit színskála alapján további színek is rendelhetőek.

Légkamrás polikarbonát

Üregkamrás vagy más néven légkamrás, UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk. Raktárkészletünkről széles méretválasztékkal várjuk Önöket víztiszta, opál és bronz színekkel.További színek egyedi rendelés alapján elérhetők.

Tovább »

Tömör polikarbonát lemez

Tiszta, átlátszó, üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek.  Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és reklámipari felhasználásra, illetve olyan helyen, ahol biztonsági üveg alternatívákat keresnek, pl. munkagép védelem.

Tovább »

Polikarbonát trapézlemez

Hullámosított polikarbonát lemezeinket elsősorban tető-felső bevilágítónak vagy függőleges oldalbevilágítók kialakításához ajánljuk. Erős ütésállóság, magas optikai tisztaság és kiváló fényáteresztés kominációja jellemzi, ezért ajánljuk ipari, mezőgazdasági, kertészeti, szabadidős alkalmazásokhoz. Kreatív belsőépítészeti megoldások és a manapság oly népszerű DIY kivitelezések esetén felhasználási területei kifogyhatatlanok !

Tovább »

Hasznos cikkek

2022.03.01
Életképek


"Bennfentes" fotóinkkal bepillantást engedünk a Schnaider Polymetall Kft. színfalai mögé. Lesse meg, hogy miként telnek a közös pillanataink, amikor éppen nem dolgozunk!

BŐVEBBEN

2021.11.30
PROJEKT- INFORMÁCIÓK GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04519

 
Schnaider Polymetall Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata

BŐVEBBEN

2020.09.23
Projektinformációk


PROJEKTINFORMÁCIÓK

VEKOP-1.2.6-20-2020-00443

BŐVEBBEN