PROJEKT- INFORMÁCIÓK GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04519


PROJEKTINFORMÁCIÓK

 

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04519

 

Schnaider Polymetall Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata

 

 • a kedvezményezett neve: Schnaider Polymetall Korlátolt Felelősségű Társaság
 • a fejlesztés tárgya, célja: Technológia fejlesztés, amellyel célunk a folyamatos fejlődés fenntartása.
 • elszámolható összköltség: 262 674 840 Ft
 • támogatás összege: 183 872 388 Ft
 • a támogatás mértéke: 70,00%
 • a projekt befejezési dátuma: 2023.10.03.

 

 

Projekt tartalmának bemutatása

 

A pályázat megvalósítása során egy egyedi Kompozit Panel Gyártó Présgépet szereztünk be, amellyel lehetőségünk van új innovatív termékek előállítására. A bevilágító panelek gyártásához használatos alumínium és acél termékek mozgatásához beszereztünk egy DOOSAN G30E-7 gázüzemű homlokvillás targoncát, amelyet úgy terveztek, hogy megbízható, tartós legyen és hosszú időn keresztül képes legyen a termelékeny munkavégzésre. Továbbá beszerzésre került egy elektromos Combilift C4000ET Elektromos Négyutas targonca a tervezett bevilágító panelek árukezeléséhez és egy ETALON Multi Függőleges lapszabász gép. 

A termékek gyártásának megkezdéséhez a megvalósítási helyszínen lévő 1500 m2-es csarnokot kialakítottuk a munkafolyamatokhoz megfelelően. Korábban nem volt megfelelő a lapostető szigetelése és a víz több ponton is befolyt, valamint kopolit oldallal volt az oldalfala burkolva, amely elavult és széttöredezett. A csarnok egy olyan átalakításon esett át, amely egy modern, jól szigetelt, de természetes fénnyel ellátott lehetőséget biztosít a munkafolyamatokhoz. 

A pályázat keretén belül részt vettünk a Szervezeti struktúra és tevékenységek/folyamatok optimalizálása tanácsadáson, valamint Időmenedzsment képzésen.  

Jelen pályázat megvalósításával célunk versenyképességünk növekedése, piaci pozíciónk erősítése és a munkavállalóink megtartása hosszútávon és lehetőségeinkhez mérten új munkavállalók foglalkoztatása. Ezáltal lehetőségünk van a bevételünk növekedésére és gazdasági teljesítményünk erősítésére. A gyorsuló technológiai, gazdasági és társadalmi változásokhoz a lehetőségeinkhez mérten alkalmazkodunk, amellyel hozzájárulunk a válságálló és fenntartható működésünkhöz.

 
 • Légkamrás polikarbonát

  Üregkamrás vagy más néven légkamrás, UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk. Raktárkészletünkről széles méretválasztékkal várjuk Önöket víztiszta, opál és bronz színekkel.További színek egyedi rendelés alapján elérhetők.

  Tovább »

 • Tömör polikarbonát lemez

  Tiszta, átlátszó, üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek.  Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és reklámipari felhasználásra, illetve olyan helyen, ahol biztonsági üveg alternatívákat keresnek, pl. munkagép védelem.

  Tovább »

 • Polikarbonát trapézlemez

  Hullámosított polikarbonát lemezeinket elsősorban tető-felső bevilágítónak vagy függőleges oldalbevilágítók kialakításához ajánljuk. Erős ütésállóság, magas optikai tisztaság és kiváló fényáteresztés kominációja jellemzi, ezért ajánljuk ipari, mezőgazdasági, kertészeti, szabadidős alkalmazásokhoz. Kreatív belsőépítészeti megoldások és a manapság oly népszerű DIY kivitelezések esetén felhasználási területei kifogyhatatlanok !

  Tovább »

Hasznos cikkek

2021.11.30
PROJEKT- INFORMÁCIÓK GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04519

 
Schnaider Polymetall Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata

BŐVEBBEN

2020.09.23
Projektinformációk


PROJEKTINFORMÁCIÓK

VEKOP-1.2.6-20-2020-00443

BŐVEBBEN

2020.06.05
Tekercses takaróprofilok


Nyílászáróbeépítésen a sor, de nem tudja mit kezdjen a szerkezet körül látszódó hibákkal, hézaggal? A megoldás nem más, mint a takaróprofil. 

BŐVEBBEN