Four Season hotel kihívása - sziklára tervezve


A romániai síparadicsomban fekvő 4 Season 2014 -ben kezdte el a hotel bővítését.
Az új szárnyat egy sziklára tervezték , ami nagyon megnehezítette a tervezők életét.
Nagy világos csarnokot szerettek volna létrehozni, de az üveget a súlya miatt ki kellett váltani .

Four Season hotel

Rengeteg technikai adatlap áttanulmányozása után a Marlon fsx -re esett a választás.
A polikarbonátot két rétegben rakták a jobb hőszigetelés érdekében , mivel az 1200 m magasságban fekvő épület környékén nem ritka a -20 C.

Four Season hotel

Az épületet a Sydney operaház ihlette, melyen 16 egyedi háromszögre hasonlító forma van. A gyakori hóesés miatt a tetőt csúcsosabbra kellett tervezni, hogy az épületegyüttest minél jobban mentesítsék a hó terhelése alól.

A Brett Martin Ltd. 2015 -ben ezt a beépítést választotta a legszebbnek.

Four Season hotel

  • Légkamrás polikarbonát

    Üregkamrás vagy más néven légkamrás, UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk. Raktárkészletünkről széles méretválasztékkal várjuk Önöket víztiszta, opál és bronz színekkel.További színek egyedi rendelés alapján elérhetők.

    Tovább »

  • Tömör polikarbonát lemez

    Tiszta, átlátszó, üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek.  Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és reklámipari felhasználásra, illetve olyan helyen, ahol biztonsági üveg alternatívákat keresnek, pl. munkagép védelem.

    Tovább »

  • Polikarbonát trapézlemez

    Hullámosított polikarbonát lemezeinket elsősorban tető-felső bevilágítónak vagy függőleges oldalbevilágítók kialakításához ajánljuk. Erős ütésállóság, magas optikai tisztaság és kiváló fényáteresztés kominációja jellemzi, ezért ajánljuk ipari, mezőgazdasági, kertészeti, szabadidős alkalmazásokhoz. Kreatív belsőépítészeti megoldások és a manapság oly népszerű DIY kivitelezések esetén felhasználási területei kifogyhatatlanok !

    Tovább »

Hasznos cikkek

2021.11.30
PROJEKT- INFORMÁCIÓK GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04519

 
Schnaider Polymetall Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata

BŐVEBBEN

2020.09.23
Projektinformációk


PROJEKTINFORMÁCIÓK

VEKOP-1.2.6-20-2020-00443

BŐVEBBEN

2020.06.05
Tekercses takaróprofilok


Nyílászáróbeépítésen a sor, de nem tudja mit kezdjen a szerkezet körül látszódó hibákkal, hézaggal? A megoldás nem más, mint a takaróprofil. 

BŐVEBBEN