Életképek

Minden cég életében vannak a közösség szempontjából kiemelt, fontos, várva-várt pillanatok. Főleg egy ilyen, Magyarországon ritkaságnak számító, szép korú, 24 éves vállalkozás életében, mint a mienk. Sokan évek, évtizedek óta dolgozunk már együtt, a csapat ilyenkor már inkább családi, mint kollegális, de mindenképpen baráti. Alábbi "bennfentes" fotóinkkal bepillantást engedünk a Schnaider Polymetall Kft. színfalai mögé, meglesheti, miként telnek a közös pillanataink, amikor éppen nem dolgozunk. 

2006.03.23.

Nürnberg-Fensterbau Nyílászárós kiállítás megtekintése után Nürnberg város felfedezése és kényeztető vacsora következett.



2006.07.01. szombat

Paintball Vállalkozó kedvű kollegák kipróbálhatták a paintball „játék” izgalmát. Meglepődtünk, milyen hasznos volt a részvétel. Olyan jellemvonások jöttek elő az izgalmas akciók során, ami segített jobban megismerni egymást. Ezt követően finom bográcsos étellel és hideg sörrel vezettük le a pörgős napot.




2006. karácsony



Az egész éves szorgoskodás után közös bowlingozással zártuk az évet. Vacsoránál pedig belekóstoltunk a japán konyha izgalmas ízeibe.


2008.08.08-09.


Ausztria Hétvégi kiruccanást tettünk Ausztriába. Fiúknak napközben kirándulás, lányoknak a gyönyörű szálláson lazulás volt a program. Este pedig egy fergeteges, közös buli.


2018.04.13. péntek

Nem félünk a farkastól!
A csapatok minden tagja aktívan vett részt a vidám, de józanságot igénylő játékon. Rekord idő alatt megoldottuk a játékvezető instrukciói alapján a feladatokat. Utána jöhetett a jól megérdemelt lazítás.



2018.05.13. szombat

Küzdő sportban edző végzettségű kollegánkat megkértük, hogy tartson nekünk egy kis ízelítőt szabadidőben végzett munkájáról, hogy saját bőrünkön tapasztaljuk meg ezen sport verejtékben gazdag kihívásait. A tornatermi edzés fantasztikus volt, és a leadott súlyveszteséget egy közös ebéddel és sörözéssel pótoltuk.

2018.12.08. szombat

Cégünk régi hűséges ügyfeleivel együtt ünnepelte 20 éves fennállásának jubileumát. A Budapesti Operett Színházban az Operettgála megtekintése előtt közösen koccintottak a cég dolgozói és ügyfelei a neves eseményre, és elfogyasztották az alkalomhoz illő vacsorájukat. Az estet színesítette a cég hölgytagjainak alkalomhoz illő egységes viselete is.


2018.12.21. péntek

Karácsonyi ünnepségünk keretében tulajdonosunk három kollegának köszönte meg 10 éves hűséges munkáját.
A kívülről egyformának tűnő ajándék csomagból először a legidősebb kollega választhatott. A csomagolás eltávolítása után minden ajándékozott elégedett volt, és boldogan köszönte meg a megemlékezést. Mindenki számára feledhetetlen élmény volt a dicsérő szó, a köszönet a kitartó, becsületes munkáért, és a vezetőség háláját jelképező, megérdemelt ajándék átnyújtása.



2019.02.15. péntek

Disznóvágás. Finom, friss ebéddel és pohárköszöntővel indult számunkra a program. Végig kóstoltuk az összes gyümölcsből készült nedűt, hogy eldönthessük kinek mi a kedvence. Megnéztük a tanyán lévő állatkákat. A hatalmas területen lehetőségünk nyílt célzóképességünket kipróbálni. Este pedig hurkát kóstolhattunk házi savanyúsággal.

2019.09.13-14-15.

Balaton-Siófok-Sóstó. Családos hétvége a Balatonon. Bár az időjárás nem kedvezett, fantasztikus hangulatú összejövetel volt, ahol minden generáció jelen volt, és az üdülő kiváló adottságának hála, mindenre lehetőség volt. Fergeteges pingpong és tollas bajnokságok, labdajátékok napközben, este minőségi borok és egyéb italok, na meg a jó társaság biztosította a hangulatot. Helyben főzött finom ételek repetákkal, és hosszúra nyúlt reggelek a családi hálókban biztosították testünk regenerálódását az újabb megmérettetésekre.

2020.11.07. szombat

Ebéd a Spicy Fish-ben, mely bepillantás egy igazi kínai kulináris élvezetbirodalomba. Nehezen lehetett a társaságot kirobbantani a több órás szemnek, gyomornak, és léleknek is élvezetet nyújtó élménykavalkádból. 2021.04.30. péntek Pizza-party! Eszem-iszom, dínomdánom!  



2021.06.19. szombat
Római parti bográcsozás a Két Rombuszban. És, hogy mi főtt a bográcsban? Gulyásleves a legegyedibb módon. Mindenki hozzátett a saját különleges elkészítési trükkjéből, legyen ez a zöldségek alakja vagy az egyedi fűszerezés.


2021.10.16. szombat

Megismételtük a tavalyi fantasztikusra sikerült céges összejövetelt a tavalyi helyszínen, a Spicy Fish-ben. A kínai ételeket kedvelőknek ez egy paradicsom, a többieknek pedig egy rácsodálkozás, hogy a fűszeres, eredeti ízek mellett milyen egyéb kulináris élvezeteket biztosít ez a hangulatos helyszín. Még a legfinnyásabb kollegák is élvezettel kóstolták a libamájat, salátákat, ízletes köreteket és a finom desszerteket. A többiek pedig lubickoltak a fantasztikus ízkavalkádban. 

2021.12.17. péntek

Cégünk megtartotta a szokásos karácsonyi ünnepségét. A vidám hangulatot a kiváló vacsorán kívül a tulajdonos felesége által készített varázslatos szépségű torta is fokozta. A csapatot vállalkozó kedvű kollegák karaoke-val szórakoztatták, aki pedig nem szédült még a sok jótól, pingpongban mérkőzött meg a cégnél lévő profikkal. A menüsort olvasva most is összefut a nyál a szánkban:
Menüsor:
  • Csülök vele sült burgonyával és párolt káposztával
  • Sistergős rák
  • Norvég lazacfilé psiztrángkaviárral, kakukkfüves répapürével
  • Zöldfűszeres roston csirkemell
  • Mangalica szűz pikáns gombamártással
  • Grill zöldség
  • Sáfrányos rizs
  • Házi fűszeres steak burgonya


És a torta:   


2022.01.21. péntek

Ez alkalommal három kollega hűséges, kitartó munkáját köszönhette meg a tulajdonos egy esti party keretében. 20, 15 és 10 éves jubileumot ünnepeltek a kollegák, ahol az ajándékok átadása sem maradt el. Az emlékezetes napra a hagyományokhoz híven egy jubileumi ajándékot, a fáradalmak kipihenésére pedig egy-egy wellness hétvégét kaptak az ünnepeltek. A napot a kollegák szabaduló szobás kártyajátékkal és pingpong bajnoksággal színesítették a pezsgős poharak emelgetése mellett.





2022.10.24 Hétfő

A 2020-ban Covid miatt elmaradt nyílászárós kiállítás 2022-ben, négy év után ismét lehetővé tette a szakterületen dolgozó gyártók és vevőik találkozását Düsseldorfban. A kiállítás területén megismerkedhettünk az újdonságokkal, és megcsodálhattunk néhány fantáziadús standot is.
 
A 2020-ban Covid miatt elmaradt nyílászárós kiállítás 2022-ben, négy év után ismét lehetővé tette a szakterületen dolgozó gyártók és vevőik találkozását Düsseldorfban. A kiállítás területén megismerkedhettünk az újdonságokkal, és megcsodálhattunk néhány fantáziadús standot is.




2022.12.16 Péntek

Eljött az év vége, s vele együtt a záróbuli. Finom ételek és italok (kipróbáltuk az Unicum Baristát is), zene és tánc. És persze az elmaradhatatlan pingpong. Az eddigi torták legszebbikét is elfogyasztottuk.

2022.12.16 Péntek   Eljött az év vége, s vele együtt a záróbuli. Finom ételek és italok (kipróbáltuk az Unicum Baristát is????), zene és tánc. És persze az elmaradhatatlan pingpong. Az eddigi torták legszebbikét is elfogyasztottuk.
  • Légkamrás polikarbonát

    Üregkamrás vagy más néven légkamrás, UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk. Raktárkészletünkről széles méretválasztékkal várjuk Önöket víztiszta, opál és bronz színekkel.További színek egyedi rendelés alapján elérhetők.

    Tovább »

  • Tömör polikarbonát lemez

    Tiszta, átlátszó, üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek.  Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és reklámipari felhasználásra, illetve olyan helyen, ahol biztonsági üveg alternatívákat keresnek, pl. munkagép védelem.

    Tovább »

  • Polikarbonát trapézlemez

    Hullámosított polikarbonát lemezeinket elsősorban tető-felső bevilágítónak vagy függőleges oldalbevilágítók kialakításához ajánljuk. Erős ütésállóság, magas optikai tisztaság és kiváló fényáteresztés kominációja jellemzi, ezért ajánljuk ipari, mezőgazdasági, kertészeti, szabadidős alkalmazásokhoz. Kreatív belsőépítészeti megoldások és a manapság oly népszerű DIY kivitelezések esetén felhasználási területei kifogyhatatlanok !

    Tovább »

Hasznos cikkek

2021.11.30
PROJEKT- INFORMÁCIÓK GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04519

 
Schnaider Polymetall Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata

BŐVEBBEN

2020.09.23
Projektinformációk


PROJEKTINFORMÁCIÓK

VEKOP-1.2.6-20-2020-00443

BŐVEBBEN

2020.06.05
Tekercses takaróprofilok


Nyílászáróbeépítésen a sor, de nem tudja mit kezdjen a szerkezet körül látszódó hibákkal, hézaggal? A megoldás nem más, mint a takaróprofil. 

BŐVEBBEN